over ons

Door middel van de juiste adviezen en uw wensen kan Ruud Nannes Bouw een vrijblijvende offerte aanbieden.

Zo kunt u als opdrachtgever met een tevreden gevoel terugkijken op een goede samenwerking en een mooi eindresultaat.

aanbouw met vergunning

BOUWAANVRAGEN EN VERGUNNINGEN

Het regelen van bouwtekeningen, constructieberekeningen en bouwvergunningen kunnen wij voor u aanvragen.

NIEUWBOUW

Hebt u een stuk grond en wilt u hier een nieuwe woning, kantoor, school of schuur laten bouwen. Neem dan contact met ons op om naar u wensen en onze kwaliteit een vrijblijvende offerte aan te bieden.

VERBOUWEN EN RENOVATIE

Natuurlijk houdt Ruud Nannes Bouw zich ook bezig met verbouwingen van woningen, het plaatsen van een aanbouw of serre, het overkappen van een garage, het plaatsen van een dakkapel of een dakrenovatie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij graag voor u uitvoeren. Maar ook renovaties van kantoorpanden en scholen houden wij ons zeker bezig. Wilt u zorgeloos een verbouwing aan gaan. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om uw wensen door te nemen.

VERBOUWEN EN RENOVATIE van een dak
nieuwe kozijnen worden geplaatst bij een woning door ruud nannes bouw

HOUTEN KOZIJNEN

Ruud Nannes Bouw heeft een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma van kozijnen of het nou gaat om. Vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien, openslaande deuren en garage deuren. U bent hiervoor bij Ruud Nannes Bouw op het juiste adres.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het vervangen en het plaatsen van deze hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren. Onze kozijnen worden geproduceerd in een timmerfabriek volgens de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, welke worden voorgeschreven in het bouwbesluit. Ook bestaat de mogelijkheid om de kozijnen af te laten schilderen door een erkend schildersbedrijf.

INSTALLATIE EN AFWERKING

Ook bestaat de mogelijkheid om door Ruud Nannes Bouw het installatiewerk, metselwerk stucwerk, tegelwerk en schilderwerk te laten verzorgen. Omdat wij altijd met dezelfde onderaannemers werken kunnen we met zijn allen kwalitatief en een mooier eindproduct afleveren.

DIVERSEN

Ruud Nannes bouw kunt u ook contacten voor kleinere werkzaamheden zoals binnendeuren afhangen, isolatie werkzaamheden, boeidelen en windveren Ook bij kleinere werkzaamheden staat uw wens voor op. Hebt u vragen neem dan gerust contact met ons op.

renovatie van een keuken door ruud nannes bouw
nieuw toilet geplaatst door ruud nannes bouw

BADKAMER / TOILETTEN

Wij kunnen uw complete, badkamer en toilet renovatie voor u verzorgen. Een groot voordeel is dat wij een totaal concept kunnen aanbieden voor de totale verbouwing. Wat natuurlijk veel tijd en geld bespaart. Bovendien sluiten wij natuurlijk alle apparatuur voor u aan.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van gespecialiseerde groothandels. Bij deze producten wordt deskundig en gespecialiseerd advies gegeven. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in de showroom van onze leveranciers, waar alles overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Scroll naar boven